top of page
Scherm­afbeelding 2024-07-30 om 22.58_edited.png
Homepage ATC-eXperience
Background

Welcome
Join the Game

Welkom bij ATC-Experience, de ultieme bestemming voor airsoft liefhebbers! Met twee unieke locaties in Nederland bieden wij een onvergetelijke ervaring voor zowel beginners als gevorderden. Onze missie is om jou de meest spannende en veilige airsoft avonturen te laten beleven.

Upcoming

ATC experience

Halloween

Airsoft Liessel

Urban Warfare Scenario

Test je vaardigheden in ons Urban Warfare Scenario! Dit evenement vindt plaats op onze unieke locatie in Liessel, met obstakels zoals huisjes, caravans, bandenstapels, schotten en containers.

20220818_181945.jpg
ATC experience

More Games

ATC experience
Image by Taiwangun

Ervaar scenario-gebaseerde spellen met forten, uitkijktorens en huisjes als obstakels.

Image by Taiwangun

Scenario Spellen

Fun

Image by Taiwangun

Strijd tegen andere teams in een veld met loopgraven en schuilplaatsen.

Image by Taiwangun

Team Deathmatch

Adventure

Image by Taiwangun

Voltooi missies zoals het beveiligen van een gebied of het vinden van verborgen objecten.

Image by Taiwangun

Objective-based Missions

Strategy

Airsoft Veldhoven

Over ons

ATC-Experience biedt de ultieme airsoft avonturen op twee unieke locaties in Nederland: Veldhoven en Liessel. Beide terreinen zijn uitgerust met diverse obstakels zoals forten, huisjes, uitkijktorens, loopgraven en meer, waardoor ze geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren spelers.

Image by Taiwangun

A Perfect Gaming Experience

Beleef de ultieme airsoft beleving bij ATC-Experience! Met unieke locaties in Veldhoven en Liessel, bieden wij spannende evenementen zoals het Zombie Apocalypse Event en het Urban Warfare Scenario. Onze terreinen zijn uitgerust met diverse obstakels en voorzieningen, perfect voor zowel beginners als ervaren spelers. Veiligheid staat voorop met professionele begeleiding en uitgebreide veiligheidsbriefings. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en vriendenuitjes. Voor een onvergetelijk avontuur, boek nu en ervaar de spanning zelf!

ATC experience

Werken bij ATC eXperience

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch en gepassioneerd team? ATC-Experience is op zoek naar enthousiaste medewerkers die onze passie voor airsoft delen. Ons team is hecht, gedreven en houdt van avontuur. Bij ons krijg je de kans om in een energieke omgeving te werken waar teamwork en plezier centraal staan. Of je nu ervaring hebt of niet, we waarderen jouw unieke bijdrage en bieden mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Solliciteer nu en beleef een spannende carrière bij ATC- Experience!

ATC experience

Actie en Plezier: Het Perfecte Vrijgezellenfeest of Vriendenuitje

Bij ATC-Experience draait alles om avontuur, adrenaline en onvergetelijke momenten. Of je nu een bedrijfsuitje plant, een vriendenuitje organiseert of het ultieme vrijgezellenfeest wilt beleven, onze locaties in Veldhoven en Liessel bieden de perfecte setting voor een dag vol actie en spanning. Ontdek wat wij voor jouw groep kunnen betekenen en maak van jouw uitje een ervaring om nooit te vergeten.

Veldhoven.jpeg

Veldhoven

Ons terrein in Veldhoven beslaat 1,5 hectare en biedt uitgebreide mogelijkheden voor een uitdagende airsoft ervaring. Het terrein is geschikt voor alle spelers, van beginners tot ervaren airsofters, met obstakels zoals forten, uitkijktorens, huisjes, loopgraven en schotten om achter te schuilen. Het terrein is ideaal voor groepen van 10 tot 30 personen, met voldoende overdekte zitplaatsen en meer dan genoeg parkeergelegenheid. Boekbare Tickets: Eigen Gear Ticket: Gebruik je eigen airsoft-uitrusting tijdens de evenementen. Huurkit Ticket: Geen uitrusting? Huur een complete airsoft kit inclusief wapen en veiligheidsuitrusting. Beschikbare Sloten: Ochtendslot: Begin je dag vol adrenaline met onze ochtend airsoft sessies. Ideaal voor vroege vogels die hun dag actief willen beginnen. Tijd: 08:30 - 12:15 Activiteiten: Chrono test, briefing, uitdagende missies en gevechten met diverse scenario’s. Middagslot: Vul je middag met spannende airsoft actie. Perfect voor spelers die van tactische middagsessies houden. Tijd: 12:00 - 16:30 Activiteiten: Briefing, teamgevechten, strategische missies, veroveringsdoelen. Volledagslot: Beleef een volledige dag vol actie. Voor de echte doorzetters die een intensieve airsoft ervaring willen, van ochtend tot middag. Tijd: 08:30 - 14:30 / 08:30 - 15:30 / 08:30 - 16:30 Activiteiten: Chrono test, briefing, ochtend- en middagmissies met pauze tussendoor. Meerdere gevechtsscenario's die teamwork en strategie vereisen. Geschikt voor: Beginners die airsoft willen uitproberen. Ervaren spelers die op zoek zijn naar een uitdaging. Vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en vriendenuitjes. Wil je meteen reserveren voor jouw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendenuitje? Of heb je vragen? Neem contact op via e-mail: airsoft@atcx.info of bel/whatsapp ons op 0642865559.

WhatsApp Image 2024-07-30 at 23.44.33 (3).jpeg

Liessel

Op ons unieke airsoft terrein in Liessel vind je allerlei uitdagende obstakels zoals huisjes, caravans, bandenstapels en meer! Er zijn diverse schotten en containers verspreid over het veld, wat zorgt voor een dynamische omgeving waarin tactische gevechten plaatsvinden. Deze locatie is geschikt voor groepen van 10 tot 40 personen, met uitbreidingsplannen om in de toekomst zelfs tot 75 personen te kunnen verwelkomen. Het terrein is perfect voor zowel beginnende spelers als doorgewinterde airsofters. De locatie beschikt ook over een loods met werkbanken waar je jouw spullen droog kunt neerleggen en klaar kunt maken voor het spel. Daarnaast zijn er voldoende zitplaatsen om te ontspannen tussen de gevechten door, en is er genoeg parkeergelegenheid op het terrein. Boekbare Tickets: Eigen Gear Ticket: Breng je eigen airsoft-uitrusting mee om deel te nemen aan onze evenementen. Huurkit Ticket: Geen eigen gear? Geen probleem! Wij bieden huurkits aan inclusief airsoft-wapen en beschermende uitrusting. Beschikbare Sloten: Ochtendslot: Begin je dag met een spannende airsoft sessie op het uitdagende terrein in Liessel. Perfect voor wie 's ochtends al wil beginnen met actie. Tijd: 08:30 - 12:15 Activiteiten: Chrono test, briefing, tactische missies en teamgevechten in een omgeving vol containers, schotten en caravans. Middagslot: Vul je middag met intense gevechten en strategische missies. Het terrein in Liessel biedt volop mogelijkheden voor een middag vol actie. Tijd: 12:00 - 16:30 Activiteiten: Briefing, gevechten en uitdagende missies waarbij samenwerking centraal staat. Geschikt voor zowel teams als individuele spelers. Volledagslot: Voor de ultieme airsoft ervaring boek je het volledige dagslot. Deze sessie biedt een combinatie van ochtend- en middagscenario's, met een pauze tussendoor. Tijd: 08:30 - 14:30 / 08:30 - 15:30 / 08:30 - 16:30 Activiteiten: Chrono test, briefing, ochtend- en middagmissies met pauze. Het terrein van Liessel biedt verschillende scenario’s waarbij teamstrategieën en snelle beslissingen het verschil maken. Geschikt voor: Beginners die airsoft voor het eerst willen proberen. Ervaren spelers op zoek naar een uitdagende en tactische ervaring. Groepen voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en vriendenuitjes. Wil je direct een reservering maken voor jouw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendenuitje? Of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail: airsoft@atcx.info of bel/whatsapp ons op 0642865559.

bottom of page